לשירות לקוחות חייגו

072-2222191

לשירות לקוחות חייגו 072-2222191

טיפים לצלייה על גריל גז – סקירה נרחבת בוידאו

השימוש בגריל גז הוא פשוט אך מעט שונה מגרילים אחרים ולכן יש לדעת כיצד לעשות זאת. בסרטון שלפניכם קבלו טיפים לצלייה על גריל גז עם ערוץ האאוטדור של "סוגרים הכל לדירה" בשיתוף "כרמל דיירקט"
קטגוריה: מגזין וידאו
המרכז למעבר דירה נס ציונה

עובר דירה או משפץ בקרוב?

ייעוץ ללא התחייבות עם מרכז סוגרים הכל לדירה לשיפוץ ומעבר דירה:

סוגרים הכל לדירה" בשיתוף כרמל דיירקט שמחים להביא לכם את מדריך מתחם האאוט-דור שלנו, ובו טיפים וכלים שיעזרו לכם לקבל את ההחלטה הנכונה ברכישת ציוד גן ומרפסת.

והפעם: טיפים לצלייה מושלמת על גריל גז

השימוש בגריל גז הוא פשוט, אך מעט שונה מגרילים אחרים ולכן יש לדעת כיצד לעשות זאת. בסרטון שלפניכם, עמית ספקטור, גריל מן בחברת כרמל דיירקט נותן טיפים לצלייה מושלמת על גריל גז ומדגים איך לעשות זאת נכון.

חיבור הגריל לפי ההוראות המדויקות.

חימום ראשוני של 10-12 דקות בעוצמות הגבוהות ביותר כדי שטמפרטורה בגריל תגיע ל- 250-300 מעלות  והרשתות יתלהטו והבשר יקבל את הצריבה הראשונית הנכונה שמעניקה לו את הטעם המושלם.

שינוי מיקום הבשר על הגריל בדקות הראשונות כדי להקפיד שהרשת שמתחתיו חמה דיה.

עבודה עם גריל סגור כדי לשמור על חום גבוה וצלייה נכונה יותר של הבשר.

חברו את הגריל לגז לפי ההוראות. עם הלחתץ המתאים והספיקה המתאימה לגריל.

בשביל לעבוד עליו מדליקים את הגריל מהתחלה בעוצמומת הכי גובהות שלו, אתם יכולים לראותאת המבערים הם דולקים על עוצמה גבוהה ומחכים כעשר דקות- 12 דקות על מנת להתחיל לעבוד. ב- 12 הדקות האלו הגריל מתחמם לרמה בין 250- 300 מעלות אפשר לראות את זה במדחום של הגריל את המעלות. בעקרון אפשר להתחיל לצלות בשר בסביבות ה- 200 מעלות אני ממלית לחכות עוד כמה דקות לא בשביל שהטמפרטורה תעלה אלא בשביל שהרשתות יתלהטו

מה שחשוב בצלייה של בשר זה המגע הראשוני של הבשר ברשתות הצלייה נותן את איכות הצריבה של הבשר וזה נותן ל נו את הטעם שאנחנו מחפשים. שכבה חיצונית שנחרכת בחום גבוה נותנת לנו אפקט מאוד מיוחד זה נקרא אפקט מיירז זה אפקט של הסוכר המקורמל בתוך השומן, זה בעצם מה שאנחנו מחפשים כשאנחנו אוכלים בשר. את הקריספיות החיצונית יחד עם הטעם המיוחד הזה.

אז כמוש אמרתי מחממים את הגריל כעשר עד 12 דקות, פותחים את הגריל, הוא לוהט, ואפשר להניח עליו כרגע בשר, אני אשים בשר בקר ועוף ותוכלו לשמוע את הצריבה המיוחדת כשהוא נוגע ברשתות. ניקח גם סטייק פרגית…

אחרי דקה וחצי אפשר לקחת את הסטייק ולתת לו סיבוב קטן של 90 מעלות למקום חדש ברשת, שהוא לא נגע בו מכיוון שאיפה שהסטייק מונח הרשת טיפה התקררה, נותנים לה להתחמם מחדש, אז רצוי כשעושים בשר להפוך אותו ממקום קריר יותר למקום יותר חם.

ההמלצה היא לעבוד עם מכסה סגור כי אז החום בתוך הגריל מוגבר ו הצלייה יותר נכונה.

אהבתם? מוזמנים לשתף! שגם אחרים יוכלו ליהנות

מחפש בעל מקצוע בתחום?
מלא את הפרטים וקבל הצעה מבעלי המקצוע של מרכז סוגרים הכל לדירה:

תאריך כניסה / שיפוץ
שרותים ומוצרים להם אני זקוק עכשיו*

באותו נושא:

שיפוץ חדרי אמבטיה
כמה עולה שיפוץ חדר אמבטיה? ומה התהליך?
שיפוץ דירה קומפלט או שיפוץ בשלבים, מה עדיף?
שיפוץ דירה קומפלט או שיפוץ בשלבים, מה עדיף?
מדריך ללקוח שרוצה התקנת פרקט בעת שיפוץ דירה
מדריך ללקוח: התקנת פרקט בעת שיפוץ דירה
צימר במצפה רמון
צימר במצפה רמון וסיפור הארונות של זוטא
מהם 8 שלבים לשיפוץ דירה מוצלח!
מהם 8 השלבים לשיפוץ דירה מוצלח?
שיתוף פעולה של סוגרים הכל לדירה בשיתוף סילי, יום מכירות מיוחד לחברי הקהילה של סוגרים הכל לדירה.
יום מכירות מיוחד בשיתוף סילי לחברי סוגרים הכל לדירה
משפצים את הדירה? תכנון שיפוץ דירה הוא חובה!
איך מתחילים שיפוץ דירה? 4 שלבי תכנון שיפוץ דירה!
שיפוץ חדר אמבטיה
10 מושגים שאתם חייבים לדעת בעת שיפוץ חדר אמבטיה

עובר דירה או משפץ בקרוב?

הכנס פרטים וקבל ייעוץ ללא התחייבות
במרכז סוגרים הכל לדירה לשיפוץ ומעבר דירה:

המרכז לשיפוץ ומעבר דירה, כל הפתרונות ובעלי המקצוע במקום אחד

בעלי מקצוע איכותיים והוגנים ובפיקוח שלנו שיעזרו לכם במעבר לדירה החדשה!

הטבות בלעדיות באירועי קנייה קבוצתית לרכישת ריהוט, מוצרי חשמל ועוד!

מבצעים והטבות שעשויים לעניין אותך

ספר לנו כיצד נוכל לעזור לך
דילוג לתוכן